Arată ca o grămadă de crengi înghețate, dar când vei vedea ce ascunde în interior această construcție masivă… vei rămâne fără cuvinte! Locul e unul de vis și pare desprins din povești!

Locul in care a fost amplasata aceasta a fost special ales de catre arhitectii care au lucrat la proiect.

O constructie masiva care arata, din exterior, precum o gramada de crengi, va fi inaugurata in acest an. In interior aceasta constructie adaposteste un loc pe care cu siguranta fiecare dintre noi isi va dori sa il viziteze.

Hotelul plutitor din Suedia

Asta deoarece promite doar clipe de relaxare totala si sesiuni spa de vis. Totodata, turistii care vor alege sa se inscrie pe listele de asteptare vor putea petrece momente romantice, pentru ca aceasta constructie e un viitor hotel plutitor!

„The Arctic Bath Hotel” va fi amplasat in nordul Laponiei, in Suedia, peste raul Lule. Iarna, cand apele acelui rau vor fi inghetate complet, aceasta constructie va avea o stabilitate mai mare.

Hotelul plutitor din Suedia

Pe de alta parte, in zilele de vara turistii vor avea parte de o surpriza de proportii, pentru ca hotelul care seamana cu o gramada gigantica de crengi va pluti peste acel rau din Suedia.

De asemenea, vestea ca un astfel de loc va fi construit si inaugurat in 2018 i-a bucurat foarte mult in special pe cei care aleg sa acorde o mai mare importanta unui stil de viata sanatos si se axeaza in special pe partea de „wellness”.

Hotelul plutitor din Suedia

Aceasta constructie de mari dimensiuni va fi vopsita in alb, pentru a da senzatia ca face parte din decorul de iarna al Suediei. Interiorul va ascunde insa tot soiul de aparatura, sali de sport, dar si o piscina „arctica” gigantica amplasata chiar in centrul acestui hotel.

In plus, aceasta va fi una descoperita, pentru ca vizitatorii sa se bucure de aerul curat si proaspat, chit ca afara temperaturile sunt foarte scazute. Nu vor lipsi nici sistemele speciale de incalzire, ca turistii sa nu inghete.

Hotelul plutitor din Suedia

Mai mult, respectiva constructie va avea si patru saune, dar turistii care aleg sa se cazeze in hotelul suedez vor trebui sa paraseasca cladirea principala. Asta deoarece camerele au fost special gandite sub forma de casute separate, care plutesc de asemenea pe raul Lule.

Hotelul plutitor din Suedia

CITESTE SI: Arată ca un hangar obișnuit, dar în interiorul lui este o altă lume! Nu ți-ai fi imaginat niciodată așa ceva! Vei rămâne impresionat de ceea ce este înăuntru!

E uimitor la ce rezultate a ajuns progresul tehnologic. Noi chiar am ajuns deja să avem o atitudine destul de calmă faţă de tot felul de descoperiri şi know-how-uri. Şi totuşi pe lumea asta mai sunt lucruri care ne lasă cu gura căscată!

Poate părea uimitor, dar chiar în cetrul Germaniei, în Brandenburg, putem găsi insule tropicale. Da da, e vorba tocmai de o lagună cu nisip alb ca zăpada și apă curată ca lacrima, pe malul căreia cresc palmieri şi păsări exotice! Dar cel mai surprinzător este locul în care a fost aşezată această minunăţie.

1

Insulele tropicale sunt aşezate într-un hangar obişnuit. Unicul atribut care scotea în evidenţă această clădire în trecut erau dimensiunile sale enorme, căci cândva aceasta a fost un hangar pentru dirijabile. Lungimea sa atinge 360 m, iar lăţimea – 210 m.

2

Însuşi hangarul a aparţinut cândva companiei Cargolifter AG. La mijlocul anilor ’90 proprietarii acesteia au dorit să renască producţia de dirijabile pentru transportarea mărfurilor de dimensiuni mici şi medii. Ideea însă nu a dat roade, iar compania a falimentat.

3

Hangarul probabil ar fi rămas de izbelişte dacă nu ar fi fost remarcat de concernul malaezian Tanjong.

4

Cu banii sponsorilor din Asia în hangar a fost construit un parc de odihnă unic în felul său, care are şi propria microclimă. Ștrandurile au fost utilate după modelul lacurilor naturale, iar în jurul lor au fost plantați arbori tropicali.

O junglă adevărată a crescut în încăperea care a fost cândva un simplu hangar, iar pe crengile copacilor au început să cânte și păsări exotice!

6

Pe lângă păsărelele mici în parcul exotic se găsesc şi graţioşii flamingo roz.

7

În plus aici se pot găsi şi insecte tropicale! Ce-i drept acestea nu sunt lăsate să se plimbe liber prin parc. Turiştii le pot vedea prin sticla unor terarii special amenajate.

8

Parcul inovativ a primit denumirea “Insulele tropicale” şi poate găzdui concomitent până la 6.000 de vizitatori!

9

Cei cărora nu le este suficientă o singură zi pentru a savura toată frumuseţea parcului, pot petrece noaptea în hotelul amenajat chiar pe teritoriul hangarului.

10

Pe timp de noapte apa din ştranduri este iluminată cu o strălucire albăstruie, creând o atmosferă nemaipomenită!

11

La dispoziţia vizitatorilor sunt câteva cafenele amenajate superb în stilul locuinţelor din zonele tropicale.

12

Iar pentru ca vizitatorii să nu uite în ce parte a globului pământesc totuşi se află, de-a lungul pereţilor hangarului a fost ridicat un întreg sătuc unde casele au un stil arhitectural clasic german.

13

Pentru copii aici este un adevărat centru de distracţii. În special pentru ei au fost amenajate locuri de joacă, atât pe uscat, cât şi în apă.

14

Iubitorii de ieșire cu cortul pot găsi pe teritoriul parcului un orăşel de corturi!

15

Pe tot parcursul anului în încăpere se menţin aceleaşi condiţii climatice. Chiar dacă în afara pereţilor este iarna, “Insulele tropicale” îşi bucură vizitatorii cu temperaturi de +26 de grade.

16

Din câte se vede acest parc exotic este mereu plin de vizitatori! Şi e de înţeles: pentru a ajunge în tropice deja nu este nevoie să zbori peste mări şi ţări!

17

Cine şi-ar putea închipui că o construcţie industrială obişnuită poate fi transformată într-o lagună tropicală fantastică?! Dacă aţi rămas impresionat de acest colţişor exotic din mijlocul Europei, faceţi-vă timp pentru a-l vizita! Invitaţi şi prietenii!

Sursa: perfect-ask.com