Apartamente de tip Duplex și Penthouse la Brașov în ansamblul Stejeris

Ansamblul rezidential Stejeris din Brasov este un proiect imobiliar dezvoltat de o echipa de arhitecti sub brandul Redesign Real Estate. Amprenta arhitecturala este puternic prezenta in conceptul imobiliar propus, reflectandu-se si in varietatea mixului de locuinte oferit pe piata brasoveana prin noul complex rezidential, Stejeris.

Apartamentele din Stejeris ofera spatii utile generoase cu zone de zi deschise, dar usor compartimentabile, cu suprafete de 40-80 mp utili si dormitoare spatioase cu dressing si baie proprii pentru dormitoarele matrimoniale.

Pe langa apartamentele cu structura clasica de 2, 3 sau 4 camere, care ies din tipare prin spatiile generoase ce le propun, in Stejeris regasim si cateva structure rezidentiale speciale.

Apartamentele de tip Duplex sunt dispuse pe doua niveluri si impart astfel locuinta in doua zone distincte: spatiul de zi cu iesire in gradina proprie si spatiul intim de la etaj, cu balcon. Datorita pozitiei in panta a proiectului, fiecare apartament se bucura de o priveliste deosebita catre centrul orasului Brasov, varful Tampa sau zona Postavarul. O priveliste cu mult spatiu verde, liniste si natura. Insusi proiectul cuprinde pe peste 50% din suprafata ta spatii verzi, libere.

Duplexurile au o suprafata utile cuprinsa insa 98 si 183 mp cu terase sau gradini private de pana la 220 mp. Balconul de la etaj, de 10 mp ofera un spatiu comod la inaltime pentru a admira si privelistea. Acest model de locuinta echivaleaza cu succes o casa individuala la munte, in centrul orasului.

Apartamentele de tip Penthouse sunt situate la ultimul nivel in fiecare din cele 8 cladiri din Stejeris. Imobilele ocupa un spatiu redus pe teren, pastrand o densitate mica a constructiilor si mult spatiu verde liber. Toate cladirile au lift, iar unele penthouse-uri beneficiaza de intrare complet separata si de pana la 4 locuri de parcare proprii. Suprafetele generoase incep de la 120 mp utili si ajung la 260 mp. Confortul, intimitatea, terase largi cu priveliste catre oras, spatiile generoase si finisarea de exceptie, alcatuiesc impreuna o locuinta remarcabila pe piata romaneasca.

Pe langa acestea, in Stejeris regasim structuri flexibile, de exemplu apartamente in care clientul poate alege sa aiba 2 sau 3 dormitoare. In unele cazuri, apartamentul permite o deschidere larga a spatiului si transformarea unui apartament cu 2 dormitoare si living, intr-un spatiu deschis, delimitat prin pereti si bai, cu acces circular care sa devina un mare spatiu de petrecere, dar care poate sa redevina si un apartament clasic decomandat cu 3 camere. Terasele cu priveliste au acces din mai multe incaperi si sunt de obicei marginite de pereti din sticla, care sa maximizeze privelistea si aportul de lumina naturala in interior.

Toate apartamentele din Stejeris sunt orientate catre S, de la SE la SV.

www.stejeris.ro