Ansamblu de 48 de case superbe, spațioase și luminoase, la cel mai bun raport calitate-preț!

Casele Springfield au o arhitectura deosebita, sunt spatioase si luminoase, reprezinta mai mult decat o locuinta! Aceste vile noi reprezinta un stil de viata modern si locul ideal unde iti poti intemeia o familie si iti poti creste copiii in siguranta, intr-o comunitate atent aleasa.

Casele sunt construite din caramida Porotherm la exterior si la interior. NU exista in casa pereti de rigips! Izolate termic cu polistiren Hirsch densitate 80, de 10cm, tamplarie Veka: 6 camere geam low si cu argon.

Finisajele sunt peste medie: marmura si travertin in bai si pe casa scarii, obiecte sanitare Gala Spania, baterii Grohe Germania, prize Gewiss Italia, centrala Ariston 24 kw cu 2 schimbatoare de caldura.

Curtea este amenajata cu beton amprentat, gazon, plante si sistem de irigatii controlat electronic.

In imediata apropiere a Springfield Residence gasim: gradinite, biserici, benzinarii, statii RATB si maxi taxi, supermarketuri.

In zona Prelungirea Ghencea circula autobuzele si troleibuze care fac legatura cu majoritatea zonelor importante ale Bucurestiului:

  • 122 (face legatura zona Piata Rosetti),
  • 368 (face legatura zona Piata Romana),
  • 105 (face legatura zona Gara de Nord),
  • 173 (face legatura zona Eroii Revolutiei),
  • 168 (face legatura zona Piata Romana),
  • 385 (face legatura zona Piata Unirii),
  • 69 (face legatura zona Baicului),
  • 71 (face legatura zona Gara de Nord)

De asemenea, transportul cu maxi-taxi faciliteaza legatura cu toate zonele importante ale Capitalei.

Casele Springfield au un raport calitate-pret remarcabil!

Locuintele se diferentiaza prin finisajele peste medie, arhitectura deosebita si suprafete generoase! Pretul unei case in comunitatea Springfield este de numai 89.000 Euro, TVA inclus.

Ansamblul rezidential Springfield este format din 48 de case superbe si este localizat in Sud-Vestul Bucurestiului, in Prelungirea Ghencea, pe strada Verii, nr. 7A.

Contacteaza dezvoltatorul: http://www.magazinuldecase.ro/ansambluri-rezidentiale-bucuresti/630-springfield-residence-2/