Anca Serea și Adi Sînă dețin o vilă care este amenajată ca după cele mai tari reviste de profil

Anca Serea și Adi Sînă dețin o vilă superbă care este amenajată ca după cele mai tari reviste de profil. Beneficiază de o curte imensă și un adevărat loc de joacă pentru copii. Motivul pentru care cei doi au ajuns să-și vândă casa de lux este halucinant:

După şase ani în care au locuit într-o superbă vilă din Cernica, Anca Serea şi soţul ei, Adi Sînă, au decis să îi găsească alt proprietar şi să-şi cumpere una cu mult mai mare. Ei vor scoate bani grei din buzunar, pentru noua locuinţă, în jur de câteva sute de mii de euro, însă are balta peşte, căci el câştigă regeşte din muzică, iar ea, din reclame.

Anca Serea a împlinit, luna trecută, 37 de ani. Are o familie superbă, un soţ iubitor, Adi Sînă, cinci copii frumoşi-foc, David (16 ani), Sara (10 ani), Noah (6 ani), Ava (4 ani) şi Moise (2 ani), dar şi o agendă plină de lucru.

Anca e solicitată să apară în cele mai importante show-uri tv, dar şi să-şi asocieze imaginea de familistă convinsă cu branduri renumite, contracte care îi aduc sume considerabile în conturi.

Sursa foto: click.ro

Iată că celebra brunetă vrea însă să facă o schimbare importantă şi să vândă vila pe care o deţine în Complexul Swan Lake Village, şi care a devenit neîncăpătoare pentru numeroasa ei familie. Anca şi Adi vor să o dea cu 500.000 de euro. Vila, situată pe două nivele, este amenajată ca după cele mai tari reviste de profil şi beneficiază de o curte imensă, un adevărat loc de joacă pentru copii.

Contactată de Click!, Anca ne-a declarat: ”Vrem o casă cu mai multe camere, pentru că cei mici cresc şi acum îşi împart dormitoarele. Avem două case în acest complex: una în care locuieşte mama mea şi aceasta, în care stăm eu, Adi şi copiii”.

Sursa foto: click.ro

Momentan, principala preocupare a vedetei este să găsească o casă pe gustul ei, cu atât mai mult cu cât cei doi soţi şi-ar dori şi al şaselea copil.

Banii nu sunt o problemă pentru celebrul cuplu, având în vedere că Adi, fostul solist al trupei Akcent, are concerte pe bandă, dar este şi compozitor, iar Anca este răsfăţata reclamelor.

Sursa foto: click.ro

În prezent, senzuala vedetă este implicată într-un proiect care susţine naşterea naturală, astfel că poate colinda întreaga ţară ca să discute cu viitoarele mămici.

CITESTE SI: Iulia Albu are un apartament imens de lux într-un complex de fițe! Bucătăria ei valorează zeci de mii de euro! Are 4 cuptoare și 3 plite! Uite cum arată:

Iulia Albu ne-a primit in bucataria ei de fite ce valoreaza zeci de mii de euro! Desi nu e experta intr-ale gatitului, jurata “Bravo, ai stil!” are 4 cuptoare si 3 plite!

Iulia Albu si-a facut pe canalul Youtube o rubrica de Cooking show, „La Iulia Albu in bucatarie”, unde posteaza mai multe episoade in timp ce gateste. Vedeta Kanal D filmeaza in bucataria ei imensa, din apartamentul cu 3 camere, dintr-o zona de fite din Capitala, unde s-a mutat de cateva luni, unde are 4 cuptoare, 3 plite, frigider, congelator imens, camara si masina de spalat vase. Fanii s-au ingramadit sa vada episoadele de cooking show, astfel ca, in doar cateva zile, la un singur episod s-au strans peste 90.000 de vizualizari.

Sursa foto: wowbiz.ro

Iulia Albu ne-a aratat si noua bucataria ei de fite si ne-a dezvaluit cat de simplu ii este sa gateasca cu cele 4 cuptoare. “Bucataria costa destul de mult, dar din punctul meu de vedere este important sa investesti in anumite lucruri din casa. Eu investesc si-n vaze, si-n flori. O bucatarie se poate face incepand de la cateva mii de euro la cateva zeci de mii de euro. Sigur ca nu aveti nevoie de 4 cuptoare, dar eu am nevoie pentru ca la mine acasa se filmeaza si un cooking show. Va ajunge unul singur. Eu, pana la acest proiect, nu stiam sa gatesc. E foarte simplu sa gatesti cu aceste cuptoare. Am plita pe gaz si mai am doua plite pe inductie. Partea mea preferata la aceste plite este hota… care este foarte puternica si trage tot. Mai am masina de spalat vase, dulapuri, un frigider si un congelator. Si mai am o camara”, a declarat Iulia Albu pentru WOWbiz.ro.

Sursa foto: wowbiz.ro

Jurata “Bravo, ai stil!” Iulia Albu are patru cuptoare in bucatarie, insa nu le foloseste pe toate in acelasi timp. Din cele 3 plite, vedeta Kanal D le prefera pe cele pe inductie.