Aici și-a luat Cristi Boureanu apartament de 380.000 de euro

Toată lumea s-a întrebat din ce mai trăieşte Cristian Boureanu după ce a ieşit din puşcărie. Nu se ştie ce afaceri învârte, dar şi-a uimit apropiaţii după ce şi-a permis o achiziţie extrem de scumpă: un apartament în valoare de 380.000 de euro, unde s-a mutat cu iubita tinerică, Laura Dincă.

În 2018, DNA a pus sechestru pe averile mai multor politicieni, printre aceştia aflându-se şi fostul deputat PNL Cristian Boureanu (46 de ani). Culmea, după acest episod, acesta a făcut o achiziţie imobiliară de lux, fapt care i-a intrigat pe unii care s-au întrebat ce afaceri mai are Boureanu.

Răspunsuri nu s-au găsit, însă Click! a aflat mai multe detalii în legătură cu noua locuinţă achiziţionată în Floreasca. Până anul trecut, Boureanu a locuit într-un apartament din sectorul 6, pe Calea Plevnei, care valora 150.000 de euro.

Se pare că acesta l-ar fi vândut pentru a cumpăra unul de lux în Floreasca. Noua locuinţă valorează 380.000 de euro, iar fotoreporterii Click! au primele imagini cu blocul în care fostul politician s-a mutat.

Din catalogul de prezentare, camerele beneficiază de luxul pe care îl vezi doar la locuinţele din străinătate, este dotat cu loc de parcare şi pază.

Înainte de Sărbătorile de Iarnă, el s-a mutat acolo cu iubita sa, Laura Dincă (23 de ani), şi cu animăluţele lor de companie. Totodată, este şi mult mai aproape de fiica lui, Ioana, căreia i-a închiriat un apartament într-un compex rezidenţial din zona Aviaţiei. Şi, pentru că tot a deschis larg portofelul, fostul politician i-a cumpărat fiicei rebele, cu ocazia aniversării majoratului, o maşină roşie ca focul, pe care a dat 15.000 de euro.

Sursa: click.ro