Aici a locuit Cornel Galeș în ultimul său an de viață

Cornel Galeş a stat cu chirie într-un bloc din Valencia în ultima perioadă. Impresarul a decedat pe 30 noiembrie, într-un accident rutier petrecut la câţiva kilometri de Valencia, pe şoseaua CV 36. Adrian, unul din cei mai buni prieteni ai lui Galeş, care a petrecut câteva ore în compania acestuia în ziua fatidică, a povestit, pentru WOWbiz.ro, cum s-a petrecut totul.

„Cornel şi cu noi am fost la un restaurant cu specific românesc din Alaquas, lângă Torrrent. La plecare, Cornel şi cei doi care se mai aflau în maşină s-au dus pe un drum secundar înspre şoseaua CV 36, au făcut un sens giratoriu pentru a intra pe sensul de mers spre Valencia. Acolo, la intrarea în autostradă, s-a speriat, poate, de cei care veneau din spate, sau cine ştie ce s-o fi întâmplat. S-a lovit de balustrada din stânga, apoi maşina a fost proiectată în dreapta. La kilometrul 6 a avut loc accidentul. Impactul a fost devastator pentru el. A ieşit prin trapă, nu purta centura de siguranţă, a murit pe loc. Piciorul era secţionat, avea capul zdrobit, nu îl mai recunoşteai”, a relatat Adrian.

Tot Adrian a ţinut să lămurească şi alte detalii legate de viaţa din Spania a lui Cornel Galeş. “A venit aici parcă prin august, anul trecut. S-a creat o confuzie după ce el a pus pe facebook nişte fotografii în care se distra la o piscină şi s-a scris că e casa lui din Spania. De fapt, acele poze erau făcute la mine acasă, stau într-o localitate aflată la câţiva kilometri de Valencia, iar el se afla în vizită”, a dezvăluit Adrian.

“Cornel locuia chiar în Valencia, cu chirie, într-un apartament aflat într-un bloc din centrul oraşului. Blocul se află chiar în spatele Primăriei Valencia, într-o zonă foarte bună”, a mai mărturisit Adrian. Blocul respectiv are 8 etaje, iar o chirie în zonă este de aproximativ 1.000-1.200 de euro pe lună. Trupul lui Cornel Galeş a fost adus în ţară cu avionul, marţi, la prânz, iar înmormântarea este programată pe 12 decembrie, la Cimitirul Străuleşti.

Sursa: wowbiz.ro