Ai aparate electronice și electrocasnice vechi în casă? Scapă urgent de ele! Iată motivul

Ai aparate electronice și electrocasnice vechi în casă? Scapă urgent de ele! De ce spun specialiștii că sunt foarte periculoase:

Pe langa programul „Rabla pt. electrocasnice” avem si alte optiuni pentru economii serioase. Va aratam imediat cum putem cumpara produse eficiente energetic chiar si cu 70 la suta mai ieftine.

Ne schimbam televizorul o data la 5 ani si frigiderul o singura data intr-un deceniu.

La capitolul colecatre de deseuri electronice si electrocasnice stam si mai prost: cam jumatate din cat ar trebui. Daca nu crestem nivelul, riscam amenzi usturatoare. De ce renuntam atat de greu la aparatura din casa? Un televizor nou sau o combina frigorifica pot costa chiar si cat o masina. Totusi, putem cumpara produse de ultima generatie, model 2018 sau chiar 2019, la un pret acceptabil.

Vizitam o companie care se ocupa la scara industriala de reconditionarea produselor electrocasnice. Totul in 3 pasi simpli realizati in aceasta hala de la marginea capitalei.

Produsele ajung aici de la diferiti producatori. Au fost returnate din motive de multe ori banale. Uneori, clientul este nemultumit de culoare sau pur si simplu vrea un produs diferit. Dupa ce trec prin mainile angajatilor pregatiti special, electrocasnicele au din nou garantie si pot fi folosite fara probleme. De ce le-am cumpara?

Moda produselor reconditionate si resigilate prinde teren si la noi.

Piata electronicelor si a electrocasnicelor depaseste 2 miliarde de euro si este in crestere de la an la an.