Adevăratul motiv pentru care Meghan Markle și Prințul Harry se mută de la Palatul Kensington

Prințul Harry și Meghan Markle nu vor să mai locuiască alături de fratele lui și de Kate Middleton! Au decis să se mute și e scandal uriaș în casa regală. Totul a pornit de la Meghan.
Uite în ce conac vor locui:

Vestea că Meghan Markle și Prințul Harry se mută de la Palatul Kensington a trezit un val de reacții din partea oamenilor, căci s-a speculat că Ducesa de Sussex și Kate Middleton nu se prea înțeleg, iar acesta ar fi unul dintre motivele Ducilor de a-și schimba casa.

Prințul Harry și Meghan Markle locuiesc în prezent în Nottingham Cottage, în incinta Palatului Kensington. Ei plănuiau să se multe într-un apartament grandios în interiorul palatului Kensington, pentru a-și începe viața de părinți.

Cu toate acestea, cei doi îndrăgostiți și-au schimbat planurile și se pare că adevăratul motiv pentru care vor să se mute este lipsa spațiului din Nottingham Cottage. Presa internațională scrie că locuința deține numai două dormitoare, care cu siguranță nu vor fi suficient de încăpătoare atunci când Meghan Markle și Prințul Harry vor deveni părinți, în primăvara aului viitor.

Kate Middleton, foc și pară pe Meghan Markle

În primă fază, s-a zvonit că motivul pentru care Meghan Markle și Prințul Harry se mută din cauza relației tensionate pe care o are Ducesa de Sussex, cu Kate Middleton. Soția Prințului William se pare că este foc și pară pe Meghan Markle, din cauza faptului că Regina Elisabeta a invitat-o pe mama Ducesei de Sussex de sărbători, la Palat, iar părinții ei nu au fost invitați niciodată.

Conacul Frogmore oferă o soluție elegantă pentru cerințele exigente ale lui Meghan și Prințului Harry, iar locuința a fost folosită de cuplul regal în pozele făcute cu ocazia logodnei.

Fantomele trecutului se plimbă nestingherite pe domeniul conacului Frogmore, locul unde Meghan și Harry plănuiesc să se mute și să își crească copilul. Locuința are o istorie remarcantă iar cuplul regal riscă să fie înghițit de poveștile personalităților care au trăit, anterior, aici.

Regina Victoria a fost unul dintre locatarii conacului Frogmore. Relația cu Abdul Karim, exoticul ei servitor, a generat unul dintre cele mai mari scandaluri care au zguduit Casa Regală a Marii Britanii.

Membrii Casei Regale îl luaseră la ochi pe Karim și îl considerau un șarlatan. În schimb, Victoria nici nu voia să audă! Cei doi s-au cunoscut în anul 1887, atunci când Regina Victoria avea 68 de ani și era împărăteasa Indiei de 10 ani. Era fascinată de modul în care trăiesc indienii de rând. Inevitabil, Karim și-a făcut rapid un loc în viața Reginei Victoria și stătea tot timpul pe lângă ea, îndeplinindu-i orice dorință. Cei doi au devenit foarte apropiați, chiar inseparabili! Regina l-a decorat pe Karim și l-a făcut companionul său, iar el a învățat-o cum se face puiul curry. Imediat, Regina a dat ordin ca acest fel de mâncare să apară în meniul regal. După moartea Reginei, în 1901, Abdul Karim a fost șters din istoria Casei Regale.

Scrisorile pe care cei doi și le-au trimis au fost arse iar toate referințele pe care Regina Victoria le-a făcut despre Abdul în jurnalul său personal au fost șterse. Soarta lui, după moartea Reginei Victoria, fusese pecetluită: a fost dat afară din casă și deportat în India.

În anii care au urmat, conacul Frogmore, aflat pe domeniul Castelului Windsor, a devenit un refugiu pentru regalitățile britanice exilate. Lângă Frogmore, mai sunt și alte locuri cu o puternică istorie. Fortul Belvedere, de exemplu, dincolo de Marele Park Windsor, acolo unde Eduard al VII-lea a semnat abdicarea de la tron în schimbul căsătoriei cu Wallis Simpson, amanta sa. În proximitate mai este și Mausoleul Regal, acolo unde trupul neînsuflețit al Reginei Victoria a fost depus lângă cavoul Prințului Albert.