Acest apartament are un interior superb, de care sigur te vei îndrăgosti! Dar asta nu e tot! Stai să vezi cum arată dormitorul…

Ansamblul este amplasat în zona sudică a cartierului Bucureștean Rahova, pe Șos. București-Măgurele nr. 47, sector 5, având stație RATB amplasată chiar în fața complexului de locuințe.

Proiectul se va finaliza și va fi dat în folosință în luna octombrie 2017, fiind compus dintr-un bloc de locuințe format din 3 scări, cu regim de înălțime S+P+5 etaje, cu un număr total de 75 de unității locative, de la garsoniere duble, până la apartamente cu 2 și 3 camere.

Amplasat pe o suprafata de 2500 mp teren si este compus din 1 bloc de locuinte colective cu un regim de inaltime redus (subsol +parter+4 etaje), parcari, si spatii verzi destinate rezidentilor.

Pentru mai multe detalii:

0734221086- click pentru a suna

0212234349- click pentru a suna

ID anunt: ANS-848

Prețuri începând de la 682 €/m2 + TVA

Vă prezentăm câteva imagini superbe cu:

ID anunt: ANS-848

Ofertă de preț promoțională – *valabila pana la data de 14.09.2017 in anumite termene si conditii.

Balcoanele sunt prezente in fiecare unitate locativa din cadrul proiectului iar spatiile interioare au fost concepute cat mai inteligent de catre arhitectii proiectului, astfel incat fiecare centimetru patrat sa fie util si folositor noilor propietari, ceea ce ridica cu mult gradul de confort si buna functionalitate a spatiului complementar.

Accesul catre proiect se face rapid din Soseaua Bucuresti-Magurele, pozitia acestuia fata de punctele de interes major din zona cum sunt scolile, gradinitele, centrele comerciale sau unitatile de invatamant este una excelenta avand in vedere ca pe o raza mica de actiune sunt comasate toate aceste institutii si chiar o zona comerciala importanta.

ID anunt: ANS-848

Noul proiect benefieciaza de infrastructura completa, cu strazi asfaltate si cai de acces ample, bransat la toate utilitatile sectorului 5 (gaze naturale, energie electrica, apa si canalizare), iar apartamentele puse in vanzare se livreaza catre beneficiar in regim de contorizare separata a tuturor utilitatilor necesare.

ID anunt: ANS-848

Rezidentii se vor bucura de o excelenta functionalitate interioara in cadrul ansamblului datorita modului in care a fost conceput proiectul de la bun inceput deoarece s-a pus accent pe confort si siguranta iar proiectul dispune de: spatii verzi multiple, parcari delimitate destinate rezidentilor si vizitatorilor acestora, alei pietonale iluminate, acces securizat in ansamblu si paza permanenta precum si de un post transformare energie electrica proprie care asigura energia electrica la capacitatea necesara fara intreruperi.

ID anunt: ANS-848

Structura imobilului se realizeaza din beton armat de cea mai buna calitate cu certificate ISO si probe expuse in cadrul santierului in orice moment, inchiderea peretilor exterior si interiori se va face cu ajutorul caramizilor Macofil de 30 de cm exterior si 11.5 interior, peste care se vor aplica cele mai bune materiale pentru izolarea termica, printre care se afla si polistirenul expandat de 10 cm – EPS 70, iar la final tencuiala decorativa, achizitionata de la una dintre cele mai mari companii de profil prezente pe piata.

Acest ansamblu rezidential este compus din 3 faze:

– Tronson 3 finalizare luna Octombrie 2017
– Tronson 2 finalizare luna Mai 2018
– Tronson 1 finalizare luna Octombrie 2018

ID anunt: ANS-848

Complexul dispune de următoarele utilități:

  • canalizare
  • apa
  • electricitate

Cum pot cumpara?

Modalitatea de plata: credit(ipotecar/prima casa) sau numerar.

Parcare:

Posibilitatea de a achizitiona parcare. Locurile de parcare se afla in subteran, cat si exterior.

Pret parcare exterior – de la 2000 Euro.
Pret parcare subterana – de la4.500 Euro.

ID anunt: ANS-848

Complexul beneficiaza de securitatea 24/24 si video supraveghere.

Accesul către ansamblu se face rapid din Șoseaua București- Măgurele, poziția acestuia fața de punctele de interes major din zona cum sunt școlile, grădinițele, centrele comerciale sau unitățile de învățământ este una excelentă, având în vedere că pe o raza mică de acțiune sunt comasate toate aceste instituții și chiar o zonă comercială importantă.

Pentru mai multe detalii:

0734221086- click pentru a suna

0212234349- click pentru a suna