Această casă măsoară 60 de metri pătrați, are un living, un dormitor, o bucătărie și o mică terasă. Costă doar 10.000 de dolari și se contruiește în 24 de ore. La un așa interior, își merită toți banii! Uite cum arată:

Această casă costă doar 10.000 de de dolari și poate fi construită în 24 de ore. O companie din SUA a prezentat oficial casa care se poate construi în cel mult 24 de ore. Firma din Texas folosește tehnologia de printrare 3D pentru a ridica construcția.

Potrivit CBS Local, este vorba despre o locuință imprimată 3D, realizată din ciment și polimeri care li oferă soliditate și izolație termică. Casa poate măsura 60 de metri pătrați și are o sufragerie, un dormitor, o bucătărie și o mică terasă.

Sursa foto: libertatea.ro

Compania care a prezentat-o spune că este potirivită pentru zonele afectate de dezastre naturale și pentru satele în curs de dezvoltare. Casa are un prez rezonabil, de 10.000 de dolari, în acest moment. Producătorii, însă, spun că aceasta va scădea la 4.000 de dolari în următorii ani.

Primele astfel de locuințe vor fi construite în El Salvador.

CITESTE SI: O adolescentă și-a cumpărat o rablă de rulotă cu 200 de dolari. A strâns bani, a investit de două ori mai mult, iar acum s-a mutat în ea! Dacă vezi cum arată interiorul… nu mă așteptam!

Ellie Yeater este o adolescentă din SUA, care i-a mirat pe toţi cunoscuţii ei cu proiectul grandios pe care l-a demerata şi pe care l-a dus la bun sfârşit cu brio.

Fata a dorit un loc de distracţie şi intimitate pentru ea şi amicii ei, dar, aşa cum era de aşteptat, la vârste mici, tinerii nu dispun de bani. Aşadar, americanca a cumpărat o rablă de rulotă cu numai 200 de dolari şi a investit în renovare o sumă dublă. A adus în interior aerului anilor ’70, în culori vii.

Cum a transformat fata această rulotă:

Sursa foto: realitatea.net
Sursa foto: realitatea.net
Sursa foto: realitatea.net
Sursa foto: realitatea.net