A vândut vila Ilenei Ciuculete, și-a luat un apartament de lux, dar nu doarme acasă deloc. Cornel Galeș a dezvăluit motivul pentru care nu poate să stea în casa lui:

Au trecut peste nouă luni de când iubita artistă Ileana Ciuculete nu mai este printre noi, iar Cornel Galeş este fericit într-o nouă relaţie. Şi-a achiziţionat un nou apartament, dar alege să nu stea prea mult pe acasă.

Acesta şi-a achiziţionat de multă vreme un apartament de lux, situat intr-un complex rezidenţial scump şi s-a mutat în noul său cămin. Imobilul a fost cumpărat din banii încasaţi în urma vânzării vilei în care a locuit împreună cu Ileana Ciuculete. Acesta, însă, nu locuieşte acasă prea des, iar motivul este unul neaşteptat.

Cornel Galeş afirmă că atunci când se află în noul său apartament simte o stare de singurătate apăsătoare. Acesta a mai mărturisit că nu a dormit acolo în nicio noapte. Deşi şi-a mutat lucrurile în noua sa casă, preferă să doarmă la oamenii dragi lui care înţeleg că are nevoie de companie şi să nu se simtă singur. Mai mult, acesta a menţionat că nu simte atmosfera unui cămin în noul său apartament.


De Sărbători, însă, acesta a avut grijă să nu fie singur şi a plecat pe alt continent, acolo unde a uitat de toate greutăţile. Cornel Galeş a făcut plajă în luna decembrie, pe un vas de croazieră, iar de Revelion a plecat tot în ţări străine, într-o companie extrem de plăcută, alături de blonda Vivi.

Sursa: spynews.ro

CITESTE SI: Îl mai știți pe Mihai Sturzu de la Hi-Q? A renunțat la muzică și politică, iar acum își vinde casa de lux. Așa vilă vezi doar în filme! ” Poate știți pe cineva care vrea să locuiască într-o casă ca-n reviste!”

Mihai Sturzu si-a amenajat un apartament de lux, in care nu a apucat sa locuiasca.

Mihai Sturzu a renuntat la cariera muzicala, dar si la cea politica, dupa ce a ratat un nou mandat de deputat, la ultimele alegeri parlamentare.

Un celebru cantaret roman isi prezinta casa de lux pe care a scos-o la vanzare: "Poate stiti pe cineva care vrea sa locuiasca intr-un apartament ca in reviste!” Cere 175.000 de euro pe apartament

Posesor al unui brevet de pilot de avioane de mici dimensiuni, Sturzu calatoreste mult, acesta fiind si motivul pentru care si-a scos la vanzare apartamentul de 3 camere din Bucuresti, pe care cere 175.000 de euro. “Poate ştiţi pe cineva care vrea să locuiască într-un apartament ca în reviste”, a postat Sturzu.

Un celebru cantaret roman isi prezinta casa de lux pe care a scos-o la vanzare: "Poate stiti pe cineva care vrea sa locuiasca intr-un apartament ca in reviste!” Cere 175.000 de euro pe apartament

“Aflat intr-un imobil finalizat in august 2017, apartamentul beneficiaza de compartimentare si amenajare realizate de un arhitect specializat pentru a crea spatii functionale si coerente intr-o ambianta calda si primitoare. Finisajele folosite sunt de cea mai buna calitate, utilizandu-se lemn masiv, piatra naturala si o atentie deosebita asupra executiei detaliilor.

Un celebru cantaret roman isi prezinta casa de lux pe care a scos-o la vanzare: "Poate stiti pe cineva care vrea sa locuiasca intr-un apartament ca in reviste!” Cere 175.000 de euro pe apartament

Tot mobilierul este realizat pe comanda pentru o eficientizare cat mai buna a spatiilor, spre exemplu exista 10 metri liniari de depozitari incastrate. Apartamentul beneficiaza de o terasa de 10 mp, pe apus, cu vedere exceptionala catre Palatul Parlamentului datorita amplasamentului la etajul 10 (din 11)”, se arata in anuntul fostului membru al trupei HI-Q.

Un celebru cantaret roman isi prezinta casa de lux pe care a scos-o la vanzare: "Poate stiti pe cineva care vrea sa locuiasca intr-un apartament ca in reviste!” Cere 175.000 de euro pe apartament

CITESTE SI: Acum e cunoscută peste hotare, stă în vile de lux, dar puțini știu în ce condiții locuia Inna înainte. Uite cum a dus-o înainte de celebritate:

 

Inna, pe numele ei real Alexandra Elena Apostoleanu, a fost cândva o fată simplă din Mangalia, grăsuţă şi cu dantură cu probleme, dar foarte ambiţioasă.

Inna a devenit unul dintre cele mai de succes produse romaneşti de export. În 2010, la nici doi ani de la lansarea în România, tânăra din Neptun devenea aproape la fel de cunoscută peste hotare precum Gică Hagi, Nadia Comăneci sau marca “Dacia”.

Inna a trăit mai bine de 18 ani în Neptun. Nu într- o vilă luxoasă, cum şi-ar fi imaginat unii, ci într-un bloc cu patru etaje, fără balcoane, construit în perioada comunistă, la periferia staţiunii.

Condiţiile nu au fost excelente, imobilul fiind de un confort inferior. Potrivit vecinilor, părinţii Innei, care încă domiciliază aici, deşi sunt destul de des plecaţi, au făcut eforturi financiare mari pentru ca fiica lor să urmeze cursuri de canto încă de mică.

Derulând filmul înapoi, Inna era chiar ea un copil-problemă, care nu dădea doi bani pe cei din jur. „A uitat de unde a plecat! Era un copil needucat. Când venea acasă, trecea pe lângă noi, şi nu dădea «bună-ziua». Era arogantă de mică! Nu ştiu cum poate să spună acum că colegii o tratau prost. Probabil că era efectul comportamentului ei. Ce pot să spun cu mâna pe inimă despre ea este că era un copil muncitor. Vara, se angaja vânzătoare ca să-şi câştige banii de buzunar. Vindea şlapi şi accesorii de plajă. De la tarabă, practic a şi luat-o cel care a făcut-o celebră! Ea probabil că nu-şi mai aminteşte perioada aceea, căci acum se lăfăie în lux”, a declarat pentru Click! un vecin al brunetei, sub protecţia anonimatului.

Inna a urmat cursurile Colegiului Economic din Mangalia, pe care l-a absolvit în anul 2005, iar pentru a ajunge la școală, de multe ori făcea naveta pe bicicletă. „Fac sport de când mă ştiu: de la atletism, înot, la jucat fotbal şi mers cu bicicleta la şcoală şi înapoi zilnic (făceam naveta de la Neptun la Mangalia)”, povestea artista.

Cântăreaţa este foarte apropiată de bunica ei şi vorbeşte aproape zilnic cu ea la telefon. Ba mai mult, pentru a avea familia cât mai aproape, Inna i-a cumpărat o casă mamei ei în Bucureşti, unde aceasta s-a mutat împreună cu bunica artistei. Tatăl vedetei a rămas în Mangalia, dar vine în Capitală destul de des, pentru a-şi vedea soţia.