A transformat o toaletă publică abandonată într-un spațiu de locuit MODERN!

Atunci când vine vorba de găsirea spațiului perfect de locuit, londonezii sunt a adevărați experți în a crea ceva spectaculos dintr-un spațiu care la început nu promitea foarte multe.

Este și cazul următorului apartament, amenajat de către arhitectul Laura Clark. Aceasta a transformat o toaletă publică într-un cămin de mai toată frumusețea.

Clark a descoperit toaletele publice în 2005 și, imediat după ce a absolvit Școala de Artă din Glasgow, a găsit în acest spațiu indezirabil o provocare unică pentru a-și pune cunoștințele dobândite în practică. ” Salvarea unui loc abandonat și uitat, dar plin de încărcătură istorică, a fost o adevărată provocare pentru mine”, a declarat ea pentru o publicație britanică.

De abia în 2011, arhitectul a obținut toate aprobările necesare pentru a cumpăra și recondiționa fosta baie baie publică, care fusese construită în 1929 și a fost funcțională până în 1980.

Cu 65.000 de lire sterline, încăperea care semăna cu o temniță părăsită a fost transformată într-un apartament modern, bine compartimentat. O parte din gresie și una dintre oglinzile vechii toalete au fost recondiționate și reutilizate în noua locuință.