A fost toată viața ei menajeră, își crește singură cei trei copii, dar familia pentru care lucra i-a făcut o surpriză inedită. Nimeni nu se aștepta la așa ceva! Gestul care a făcut-o să plângă de fericire:

O menajera a avut parte de cea mai frumoasa surpriza din partea celor de la Break.com, un site care face farese pentru a strange bani in scopuri umanitare.

Cara Simmons, mama a trei copii pe care ii creste singura, a lucrat toata viata ca menajera, facandu-si meseria cu devotament si dedicatie. Desi a ajuns de mai multe ori la spital din cauza epuizarii, femeia nu s-a plans niciodata si a continuat sa munceasca pentru a-si intretine familia.

De aceea, cei de la break.com au surprins-o pe Cara facandu-i cadou o casa nou-nouta. Initial, femeii i s-a spus ca va lucra pentru o noua familie, intr-o alta casa.

“Cred ca mama ar avea nevoie de o pauza”, spune fiul Carei in clipul de mai jos. Pentru a-si permite sa plateasca chiria si sa-si intretina copiii, femeia nu si-a luat o zi libera in ultimii ani. Momentul in care femeia afla ca noua casa e de fapt pentru ea, emotiile isi spun cuvantul, iar Cara izbucneste in lacrimi.

 

CITESTE SI: Au dat peste un cort imens, de 8 metri lungime, în mijlocul pustietății. Dar când au intrat înăuntru și au văzut ce se ascundea acolo… au amuțit!

Zece turişti care s-au aventurat printr-o pădure din Statele Unite au avut parte de o imensă surpriză în momentul în care au găsit un cort masiv, într-o zonă ascunsă de traseele turistice.

Au fost miraţi să dea peste aşa ceva acolo, mai ales că nu era nici urmă de om. Intrigaţi, turişii au intrat în cort şi au observat că, totuşi, cineva stătea acolo, dar lipsea în momentul respectiv. Cu tot riscul, curioşii au mai rămas câteva minute ca să admire acel adăpost improvizat.

Mărimea cortului, de 8 metri lungime, cu o înălţime de 2 metri, a permis găzduirea unor paturi supra-etajate, dar şi a tehnologiei, cum ar fi televizoare pe baterie şi mini-frigidere, tot pe baterie.

Cum arată cortul în interior: