5 lucruri pe care nu trebuie să le dai de tot, dar nici să le împrumuți

Unele lucruri sunt strict interzise pentru a fi date sau imprumutate. Dupa ce aflati despre ele, va puteti apara de probleme si de esecuri. Daca ati facut aceasta greseala, incercati sa nu o mai faceti deoarece problemele energetice lipsesc oamenii de noroc in toate domeniile vietii…

Sare

Sarea este interzisa sa se imprumute sub orice pretext. Daca vecinii v-au cerut sare, dati-i numai daca este un dar. Pericolul consta in proprietatile sale energetice care au efect asupra soartei. Sarea este una dintre cele mai importante componente magice, deci pur si simplu nu o puteti lua de la alte persoane. Multi oameni au dat sare imprumut, iar apoi, luand-o inapoi, si-au pierdut norocul, s-au imbolnavit, s-au despartit de cei dragi. Acest lucru este foarte periculos.

Vase

Vasele sunt incarcate cu energie la domiciliu, care este in mod constant. Daca cineva doreste sa faca rau unei alte persoane, el poate sa-i dea un pahar, o placuta, o cana, o lingura, o tigaie si asa mai departe. Nu dati nimanui vasele si rugati-va sa nu afecteze negativ viata unei alte persoane sau a destinului tau. Specialistii site-ului dailyhoro.ru noteaza ca mancarurile imprumutate pot duce la pierderea sanatatii, la dobandirea de noi temeri, esecuri si multe alte consecinte negative. Chiar mai periculoase sunt vasele deteriorate sau rupte care nu trebuie tinute acasa.

Haine

Multi barbati si femei considera ca este normal sa schimbi lucrurile pentru un timp, dar este mai bine sa nu faceti acest lucru. Daca cumparati un articol second-hand, nu este nimic in neregula cu asta, deoarece platiti pentru el, dar chiar si in acest caz ar trebui efectuata o curatare energetica. Imbracamintea este personala, prin urmare, chiar daca o luati de la rudele voastre, care cu siguranta nu va vor dori raul, este mai bine sa oferiti ceva in schimb. Nu imprumutati lucrurile – va pot aduce ghinion. Cel mai mare pericol il reprezinta pantofii. Acesta absoarbe cea mai mare cantitate de energie negativa.

Ornamente, bijuterii

Este strict interzis sa imprumutati bijuterii. Bijuteria este acuzata de energia persoanei careia ii apartin, deci vor fi afectate negativ de cel care le va folosi. Purtati un inel sau cercei care apartineau unei alte persoane, puteti sa-i absorbiti problemele. Expertii din domeniul bioenergiei observa ca bijuteriile de natura protectoare pot „infecta” un strain cu boli si il pot face nefericit. Dintre metale este necesar sa va fie frica de argint si platina. Dintre pietrele talismanului, cele mai periculosi magneti ai nenorocirilor pentru un strain sunt piatra lunara, diamantul si cristalul de rock.

Matura

Daca o persoana da sau ia o matura de la un strain pentru un timp, atunci, in functie de semne, se pot produce frustrari in domeniul finantelor. Poate exista o linie neagra, care duce la pierderi monetare aleatorii, probleme la locul de munca. Matura nu ar trebui in nici un caz sa va paraseasca casa. Acest lucru este valabil numai daca nu mai aveti nevoie de ea. Daca o imprumutati, atunci problemele pot, de asemenea, sa va depaseasca.