3 case de vis acoperite cu țiglă naturală

3 case de vis acoperite cu țiglă naturală. Iată ce avantaje au cei care aleg acest frumos material

Chiar dacă a pierdut mult teren în favoarea ţiglei de tablă, care o imită foarte bine, este mult mai uşor de montat şi este disponibilă în mai multe culori, ţiglă naturală rămâne pentru unii singură opţiune pentru acoperiş. Aspectul autentic, dar şi proprietăţile termoizolante foarte bune o fac de neînlocuit. Însă un astfel de acoperiş nu se pretează la orice construcţie, ci este destul de greu de integrat că design. Va prezentăm trei modele de case acoperite cu ţiglă naturală pentru a va face o idee despre aspectul în ansamblu pe care ar trebui să îl aibăo astfel de locuinţa.

Prima este o casă parter cu un design foarte frumos şi primitor. Suprafaţă să utilă este de 120 de metri pătraţi şi poate fi construită la cheie pentru 60.000 de euro.

Are garaj pentru două maşini, două dormitoare şi două băi. Buctaria este prevăzută cu cămară, alături este locul de luat masă de unde se iese pe terasă din spate, iar în faţă este o camerade zi spaţioasă.

Cea de-a două casă are la rândul ei un design foarte plăcut, cu o combinaţie de culori calde – ale acoperişului, tâmplăriei şi părţilor din cărămidă. Are balcoane frumos decorate şi mici terase acoperite şi în faţă, şi în spate. Garajul cu camera tehnică se află la demisol. Suprafaţă să utilă este de 126 mp, iar preţul construcţiei este circa 60.500 de euro.

La parter se află spaţiile de zi – bucătărie cu loc de luat masă în capăt şi camera de zi cu ieşire în spate – dar şi o camera ce poate fi amenajată că birou, sau la nevoie dormitor. O baie de serviciu a fost prevăzută pe lângă intrare.

La mansardă sunt două dormitoare, fiecare cu ieşire pe câte un balcon, şi o baie.

Cea de-a treia casă, tot cu mansardă, are un aspect mai tradiţional, de veche casă de oraş. Intrarea este încadrată de două coloane masive, iar în lateral este o ieşire pe o mică terasăelegantă. Suprafaţă utilă este de 129 metri pătraţi, iar preţul construcţiei, de 62.000 de euro.

La parter se află, pe de-o parte, un salon cu loc de luat masă prevăzut în dreptul ieşirii din lateral şi bucătărie deschisă în capăt, cu intrare în camera tehnică, iar pe de altă partedouă dormitoare şi o baie.

Mansardăluminată numai prin ferestre de acoperiş, cuprinde alte două dormitoare şi o baie.

Sursă: casebinefacute.ro