20 de idei minunate și practice de pus în aplicare folosind țevi PVC!

Ţevile PVC pe care vreţi să le refolositi, le puteţi transformă în proiecte utile pentru grădina sau pentru curtea casei voastre. V-am pregătit aici 20 de idei practice, pe care va invitămsă le urmăriţi şi voi, chiar în acest articol.

Ţevile PVC sunt rezistente, pot fi folosite de către orice persoană cu uşurinţă şi pot fi uşor transformate în proiecte frumoase. De exemplu, dacă aveţi nevoie de o măsuţă pentru curteacasei voastre ar fi o idee foarte bună să folosiţi ţevile PVC. Scheletul mesei poate fi realizat din ţevile PVC şi o puteţi face chiar extensibilă. Nu aveţi nevoie decât de puţinăimaginaţie şi de puţină îndemânare.

Proiecte de primăvară 
Primăvară această puteţi fi creativi şi puteţi realiza proiecte pentru grădina. De exemplu, dacă aveţi nevoie de o măsuţă pe care să va beţi cafeaua sau ceaiul de dimineaţă sau dacă aveţinevoie de un schelet pentru legume, va sfătuim să va folosiţi de ţevile PVC pentru a le realiza.

Suporturi din care păsările  se hrănească 
Dacă umpleţi ţevile, exact  în poză de mai jos, pe măsură ce păsările mănâncă voi veţi putea  staţi fără grijă deoarece locul din care ele mănâncă se va umple iar şi iar. Ingenios, nu-i aşa?

Schelet pentru un cort 
Un cort acoperit în curte sau doar acoperişul acestuia poate fi realizat folosind material textil şi câteva ţevi PVC. Nu este greu deloc!

Ce ziceţivouă va plac aceste garduri realizate din ţevi de metal? Arată bine, sunt creative, iar culoarea o puteţi alege în funcţie de preferinţele voastre.

Creşteţi plante 
În ţevile acestea putetin  creşteţi fructe sau legume, dacă găuriţi ţevile exact  în poză de mai jos. Alegeţi  plantaţi acolo ardei, castraveţi sau chiar şi căpşuni.

Sursă: ideipentrucasa.ro