10 modele superbe de balansoare de grădină pe care le poți de unul singur la tine acasă!

Este, probabil, accesoriul care da cel mai bine definiţia relaxării şi o face într-un mod practic. Dacă spaţiul va permite, atunci musai lăsaţi-va pradă unei stări de spirit senine care săva umple de optimism şi energie, într-un astfel de balansoar amplasat într-un colţ discret al grădinii. Aveţi la îndemână numeroase opţiuni, iar noi va prezentăm astăzi câteva modele de balansoare de grădina pentru a va regăsi pe voi înşivă mai repede şi mai uşor. Un prim articol pe aceeaşi tema poate fi citit aici.

Nu va mulţumiţi cu puţin, ci creaţi-va un colţ de linişte original şi personalizat. O pergola cu un balansoar ataşat este drumul cel mai scurt către mult căutată relaxare de la final de zi, căpătând şi un oarecare aer romantic, mai ales dacă îi asociaţi câteva ghivece de flori.

Dacă vreţi mai mult de atâtfaceţi din balansoar şi un pat în care  va odihniţi în mijlocul oazei din spatele casei. Cu siguranţă colţul de linişte va fi ocupat mai tot timpul de cătremembrii familiei. Un model similar în imaginea următoare, construit din vechi paleţi din lemn.


Pentru că tot am vorbit de romantism, imaginea de mai jos captează atenţia graţie compoziţiei neobişnuite. Înţelegem prezenţa leagănului clasic, care atârnă de creangă unui copac, dar un candelabru cu lumânări ridică ştacheta şi face din banalul balansoar o piesă centrală a acestui decor feeric.

Şi dacă am vorbit de copac, atunci ataşaţi-i acest accesoriu cu design original. Un balansoar în formă circulară pe care, cu mici modificăriîl puteţi amplasa şi pe pământ.

De dată această admirăm un balansoar care se integrează perfect în mediul natural în care este amplasat. Decorul este completat de dale din piatră aflate la baza balansoarului, desăvârşindpeisajul natural.


Dar dacă spaţiul din mică grădina este prea mic pentru a-l sacrifică în dauna unui răsad de flori sau de legume, atunci găsiţi un loc balansoarului în colţul terasei. Este un adaos de estetică şi funcţionalitate greu de evitat atunci când răcoarea serii va îmbie afară.

Surse: realsimple.com, pinterest.com